Als lekkerste getest
Remia was de eerste die de kant-en-klare satésaus in Nederland heeft geïntroduceerd. Sindsdien zijn wij een belangrijke leverancier van satésaus voor de horeca.
Wij vinden onze kant-en klare satésaus en de satépasta natuurlijk al de lekkerste. De lekkerste ben je niet zomaar. Onafhankelijk onderzoeksbureau Essensor heeft de volgende satésaus producten met elkaar vergeleken:
- Remia
- Wijko
- Fano
- VHC/Prima
Door middel van een smaakonderzoek hebben de respondenten elk van deze satésauzen blind geproefd. Ze kregen 50 gram satésaus per proefronde en het was voor de respondenten niet zichtbaar welk merk product ze proefden. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat zowel onze kant-en-klare satésaus als de sátepasta het lekkerst zijn getest.
Onze beide satévarianten zijn dus als lekkerste getest!
Bekijk alle als lekkerst geteste satésauzen
Satésaus glutenvrij
Er is een toenemende vraag vanuit de markt naar glutenvrije producten. Onze productontwikkelaars hebben tegelijk met het verbeteren van de smaak ook alle Remia satésauzen glutenvrij gemaakt. Met onze satésauzen kun je vanaf nu aan al jouw gasten dezelfde satésaus serveren. Je hebt dus niet alleen een lekkere smaak ook zorgt het voor veel gemak. Vanaf nu geen gedoe meer met het maken van verschillende satésauzen!
De lekkerste satésaus zelfgemaakt
De lekkerste satésaus en satépasta word je niet zomaar. Om dit te bereiken, hebben we de receptuur uitgebreid getest en vernieuwd. Alle satésauzen zijn nu nóg lekkerder en het sluit nu nog beter aan bij de wensen van horecagasten. Het heeft nog steeds die bekende ambachtelijke smaak: net alsof je de Remia kant-en-klare satésaus helemaal zelf hebt gemaakt.
Wil je liever een satésaus waar je zelf nog wat aan moet toevoegen? Kies dan de Remia satépasta, een ideale basis voor iedere ondernemer die graag zelf zijn satésaus maakt. Met alleen de toevoeging van water smaakt hij al goed. Je kunt er natuurlijk ook je eigen persoonlijke “touch” aan geven.