Ingrediënten:
- 500 g inktvisringen (diepvries)
- 1/2 tl gerookt paprikapoeder
- 1/2 limoen
- 1/2 krop little gem sla
- 1/2 el witte wijnazijn
- 2 ansjovisfilets
- 1 el croutons
- 25 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 tl Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper
Instructies:
Calamares:
- Frituur de inktvisringetjes mooi bruin en krokant (ongeveer vijf minuten).
- Bestrooi de calamares met gerookt paprikapoeder en serveer met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en partjes limoen.
Salade:
- Snijd een krop little gem sla in reepjes en meng in een kom de Remia Lemon Pepper Mayonnaise, de witte wijnazijn, peper en zout.
- Garneer de salade met ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Lemon Pepper is lekker romig en fris. Bereid met verse lemonpuree en crushed black pepper, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij calamaris, salades, zalm en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.