Crudité met knoflooksausdip

Een gezond alternatief voor de ouderwetse borrelplank. Crudités gemaakt van komkommer, radijs, bloemkool en bleekselderij zorgen voor een aangename bite. Voeg daar nog wat tomaatjes, smakelijke ham, toast en hummus aantoe en je hebt supersnel een heerlijke borrelplank op tafel staan. Én natuurlijk geen snacks zonder smakelijke sausjes.

R054.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

Snijd de verschillende groenten zoals bloemkoolroosjes, radijs, komkommer en bleekselderij in langwerpige stukken en serveer met een bakje knoflooksaus.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L

Remia Knoflooksaus is fris en tegelijk romig van smaak. Bereid met verse knoflook en peterselie voor de ultieme knoflooksensatie. Heerlijk bij diverse vleesgerechten. Ei-vrij, plantaardig en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.