Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 Flammkuchen
- 50 g champignons
- 25 g Gruyère kaas
- 50 g pancetta
- 10 ml Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle
Instructies:
- Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
- Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, gerapte Gruyerekaas en de champignons.
- Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in vijf minuten heerlijk krokant.
- Garneer met rucola en Remia's Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.
Tip: Flammkuchen bodem kan je ook kant-en-klaar kopen.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.