Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 2 grote rode uien
- 100 ml melk
- 100 g bloem
- 1/4 limoen
- Peper en zout
- 40 ml Remia Knoflooksaus
Instructies:
- Snijd de gepelde uien in dikke plakken. Haal de uienringen uit elkaar.
- Vul een diep bord met de melk en een bord met de bloem.
- Wentel enkele uienringen tegelijk door de melk en vervolgens door de bloem.
- Frituur de uienringen tot ze goudbruin zijn en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Bestrooi ze met zout en peper.
- Knijp de limoen uit boven de uienringen.
- Serveer met een schaaltje Remia Knoflooksaus
Gebruikte producten in dit recept
Remia Knoflooksaus | Tube 800 ML
Remia Knoflooksaus is een zacht romige saus die bereid is met verse knoflook. Heerlijk bij een kipspies of broodje shoarma. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.