Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 12 kippenvleugeltjes
- 4 el honing
- 3 el ketjap
- 1 lenteui
- 40 ml Yildriz Sambalsaus Original
- 40 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
Instructies:
- Meng de honing, Sambalsaus Original en de ketjap in een ruime kom. Leg de kippenvleugeltjes erin en hussel goed door elkaar. Snijd de lenteui in ringetjes.
- Leg de vleugeltjes vervolgens op een schaal in de oven. Bak ongeveer 40 minuten op 200°C en draai ze na 25 minuten om. Laat het vet er af lopen wanneer ze uit de oven komen en dep de vleugeltjes droog.
- Serveer de kippenvleugeltjes in een schaal met een klein schaaltje Sambalsaus Original en Turkse Knoflooksaus. Garneer de hot wings af met ringetjes lenteui. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.
Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML
Yildriz Sambalsaus is lekker pittig van smaak en onweerstaanbaar bij frites, kapsalon of Turkse pizza. Deze authentieke sambalsaus is lactosevrij, glutenvrij allergenenvrij én vegan. Verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.