Ingrediënten:
Voor 4 personen
- 4 voorgekookte inktvistentakels (vegetarische vis ook mogelijk)
- 1 rode paprika
- 4 grote vastkokende aardappels
- 1 zoete ui
- 2 tomaten
- 4 takjes platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- 3 grote el Ibiza Sunset Mayo
- olijfolie
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Schil de aardappels en snijd in blokjes van ongeveer 2x2 cm. Kook beetgaar en laat goed uitwasemen.
- Snipper de knoflook. Maak de ui schoon en snijd in halve ringen. Snijd de paprika en de tomaat in grove stukken. Hak de peterselie grof.
- Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de blokjes aardappel goudbruin en krokant.
- Voeg de knoflook, de ui, de paprika en het paprikapoeder toe en laat even meebakken.
- Serveer de salade in een kommetje.
- Rooster vervolgens de inktvis in een grillpan of op de bbq.
- Serveer deze los of in stukken op een plank met de Ibiza Sunset Mayo als dip ernaast.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo | Emmer 10 L
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites en verpakt in een 10L emmer.
Remia Like!Mayo | Tube 800 ML
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites, verpakt in handzame 800ml tube.