Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 4 mimosa's
- 5 loempia's
- 5 gepaneerde gamba's
- 5 vlammetjes
- 80 ml Remia Chilisaus
Instructies:
- Frituur de verschillende bites in 4 minuten op 180°C.
- Serveer de bites op een borrelplank met chilisaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Sweet & Spicy Chili | Tube 800 ML
Remia Sweet & Spicy is een pittige, maar toch zoete saus. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Chilisaus | Tube 800 ML
Remia Chilisaus is een lekker zoet én pittige saus, met een hartige ondertoon. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.