![](https://www.remiaprofessioneel.nl/images/1600x900-grab-file/vigorous-lee-mushroom-sticks-hr.jpg)
Ingrediënten:
Voor 12 spiesjes
- 500 gram kleine champignons
- 75 gram ongezouten pinda’s
- 2 sjalotjes
- scheutje zonnebloemolie
- 2 el geroosterd sesamzaad
- 3 el Vigorous Lee Korean BBQ Sauce
Instructies:
- Borstel de champignons goed schoon.
- Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een antiaanbakpan en bak op hoog vuur de champignons tot ze mooi bruin kleuren.
- Snipper ondertussen de sjalotjes ragfijn en hak de pinda’s fijn.
- Voeg de sjalot en de pinda’s toe aan de champignons en laat even mee smoren.
- Voeg er de Vigorous Lee Sauce aan toe en schep goed om, zodat de saus rondom de champignons gaat zitten.
- Neem van het vuur, laat iets afkoelen en prik de champignons aan spiesjes.
- Bovenstaande kan al op voorhand goed voorbereid worden.
- Rooster de spiesjes net voor het serveren nog kort op een barbecue of in een grillpan en bestrooi met het geroosterde sesamzaad.
Gebruikte producten in dit recept
![](https://www.remiaprofessioneel.nl/storage/images-processed/product_index/f521da81-a8b4-40a6-a315-3429d57bed7e-png.png)
Remia Vigorous Lee Korean BBQ | Tube 800ml
Remia Vigorous Lee is een stevige Korean BBQ saus met unieke kruiding van o.a. steranijs, gemberwortel, sushi-azijn en een bite van mosterdzaad.