Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1/2 winterpeen
- 1/2 paarse peen
- 5 takjes bieslook
- 1/10 Spaanse peper
- 25 g taugé
- 1/2 tl kerriepoeder
- 2 loempiavellen
- 1/2 bakje Daicon Cress (alternatief: tuinkers)
- Zout naar smaak
- Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha
Instructies:
- Snijd de winterpeen, paarse peen, bieslook, Spaanse peper en taugé fijn. Mix alles door elkaar.
- Kruid met een snufje zout en kerriepoeder.
- Ontdooi de loempiavellen en leg deze los van elkaar op de werkbank met de punt naar je toe.
- Plaats wat vulling in het midden en vouw de loempia strak in.
- Maak het laatste stukje met water nat en plak hiermee de loempia dicht.
- Frituur de loempia's in 4 minuten mooi krokant.
- Garneer met Daicon Cress of andere kruidenen serveer direct met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.