Ingrediënten:
- 1 portie Carpaccio Zuid-Amerikaans
- 4 flinke el Garlic Sriracha Mayonnaise
- 12 st. kroepoek
- 6 plakjes sushigember
- ¼ stengel bosui
- 1 tl geroosterd sesamzaad
- topjes Ghoa cress
Instructies:
- Laat de carpaccio ontdooien en snijd dunne ringetjes van de bosui.
- Spuit een klein dotje van de Garlic Sriracha Mayonaise op de kroepoek.
- Haal de plakjes carpaccio los van elkaar en rol ieder plakje op tot een mooi rolletjes. Druk op de mayonaise.
- Snijd de plakjes sushigember doormidden en leg op de carpaccio.
- Spuit er nog een klein dotje mayonaise op en garneer met de ringetjes bosui, de cress en het geroosterd sesamzaad.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.