Ingrediënten:
- 4 porties Regular Tapas Carpaccio
- 4 el Black Truffle Mayonnaise
- 25 gram rucola slamelange
- 4 tl kappertjes (uitgelekt)
- 15 gram Parmezaanse kaas
- fleur de sel
- versgemalen peper
Instructies:
- Leg de carpaccio op het bord en verwijder de folie. Laat rustig ontdooien.
- Kruid de carpaccio met versgemalen peper en fleur de sel.
- Spuit er dotjes van de mayonaise op en strooi er de kappertjes tussen.
- Verdeel er de slablaadjes overheen.
- Schaaf met een dunschiller mooie linten van de kaas en verdeel over de carpaccio.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.