Tempura van groenten met satésaus

Heerlijke tempura van groenten met Satésaus.

R074.jpg

Ingrediënten:

Voor 4 personen:

Tempura beslag:

  • 100 gram bloem
  • 100 gram maïzena
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 100 ml koolzuurhoudend mineraalwater

Instructies:

Bereiding beslag:

Meng alle ingrediënten en roer het beslag glad tot het de dikte van een pannenkoekenbeslag heeft. Verdunnen kan door wat extra koolzuurhoudend mineraalwater toe te voegen.

Bereiding Tempura:

  1. Maak de groenten schoon en snijd van de bloemkool en broccoli gelijke roosjes. Snijd de paprika in blokken.
  2. Meng de groenten in het tempurabeslag en laat deze een beetje uitlekken.
  3. Frituur de groenten voorzichtig in 5 minuten krokant. Haal de groenten vervolgens uit de frituur en leg deze even op keukenpapier om het overtollige vet weg te laten lopen. Serveer de satésaus apart om te kunnen dippen.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.