Ingrediënten:
Voor 4 personen:
- 1 stronk broccoli
- 1/2 krop bloemkool
- 1 rode paprika
- 300 ml Remia Satésaus
Tempura beslag:
- 100 gram bloem
- 100 gram maïzena
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1/2 theelepel zout
- 100 ml koolzuurhoudend mineraalwater
Instructies:
Bereiding beslag:
Meng alle ingrediënten en roer het beslag glad tot het de dikte van een pannenkoekenbeslag heeft. Verdunnen kan door wat extra koolzuurhoudend mineraalwater toe te voegen.
Bereiding Tempura:
- Maak de groenten schoon en snijd van de bloemkool en broccoli gelijke roosjes. Snijd de paprika in blokken.
- Meng de groenten in het tempurabeslag en laat deze een beetje uitlekken.
- Frituur de groenten voorzichtig in 5 minuten krokant. Haal de groenten vervolgens uit de frituur en leg deze even op keukenpapier om het overtollige vet weg te laten lopen. Serveer de satésaus apart om te kunnen dippen.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.