Ingrediënten:
Voor 1 schotel:
- 150 g tortillachips
- 3 tomaten
- 1,5 avocado
- 1 groene paprika
- 1 stengel bosui
- ½ rode peper
- 75 ml Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style
- 2 el fijngesneden peterselie
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Snijd de tomaten in vieren, snijd er de zaadlijsten uit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
3. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
4. Snijd de groene paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in fijne blokjes.
5. Strooi de chips in een mooie schaal. Verdeel de tomaat, de avocado en de paprika over de chips.
6. Snijd de rode peper in fijne ringen en bestrooi er de schotel mee.
7. Trek met behulp van een lepel strepen van de Tasty Cheddar Style over de schaal en plaats 10 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen.
9. Bestrooi de nachoschotel net voor het serveren met de bosui en de peterselie.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style | Tube 850 ML
Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style is een romige saus met de hartige smaak van cheddar. Lekker bij loaded fries, hamburgers en nacho’s. Zowel warm als koud te gebruiken, lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 850ml tube.