Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 sesambol
- 1 beefburger
- 25 g sla
- 2 plakjes tomaat
- 5 plakjes augurk
- 3 plakken bacon
- 10 uienringen
- 40 ml Remia Bikkelsaus
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de hamburger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier. Bak de uien eventueel aan.
- Snijd de sesambol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met sla, tomaat en augurk. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daar op de bacon en uienringen.
- Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!
Tip: Met een frietje, drankje en bakje Bikkelsaus maak je in een handomdraai een écht Bikkelmenu!