Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 rustieke bol
- 1 visburger
- 25 g rucola
- 3 plakjes tomaat
- 3 plakken courgette
- pijnboompitjes
- 40 ml Remia Bikkelsaus
Instructies:
- Was de rucola en maak droog.
- Frituur de visburger circa 4 tot 6 minuten. Bak de pijnboompitjes goudbruin en laat deze even rusten. Grill de courgette kort.
- Snijd de brioche bol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met de rucola en 3 plakjes tomaat. Leg vervolgens de visburger op het broodje en direct daarop de courgette en wat pijnboompitjes.
- Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!
Tip: Vervang de rustieke bol voor een luxe zacht broodje, zoals een brioche bun of de visburger door wat stukjes kibbeling!