Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 4 Black Angus Burger à 100 gram
- 4 brioche buns
- 2 tomaten
- 2 witte uien
- 2 stuks pastinaak
- 2 el olijfolie
- 60 ml Remia Grillsaus
Instructies:
- Zet de oven op 200°C. Schil de pastinaak met de dunschiller en snijd deze vervolgens over de lengte in vieren. Meng de pastinaak met olijfolie, peper en zout en rooster deze 10 minuten in de oven op een bakplaat.
- Snijd de uien in grote ringen. Bak de burgers op een hete bakplaat van 210°C zonder olie of vet. Laat ze vervolgens 3 minuten rusten. Leg de uien er vervolgens bij op de bakplaat en draai de burgers om. Bak de burgers nog 2 minuten en bak de uien lekker bruin.
- Snijd de tomaat in plakken. Snijd de broodjes open en rooster ze heel even op de bakplaat.
- Smeer de onderkant van de broodjes in met grillsaus. Bouw de broodjes vervolgens op; eerst de tomaat, dan de Black Angus Burger, uien en de pastinaak. Voeg nog wat extra grillsaus toe en leg de dakjes op de brioche broodjes.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Grill Saus | Emmer 2,5 L
Remia Grillsaus is rijk gevuld, licht pikant en bereid met verse stukjes ui en paprika. Dé ideale smaakmaker bij een hamburger en gegrild vlees. Plantaardig, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.