Black Jack Burger

Simpel, maar zo lekker! De Black Jack burger met bacon, tomaat en sla, afgetopt met de Smokey BBQ sauce.

R002.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant is en leg deze op een stukje keukenpapier.
  3. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  4. Snijd het zachte sesambroodje open en beleg deze met sla, tomaat en Smokey BBQ.
  5. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daarop de bacon.
  6. Maak de burger af met de Smokey BBQ en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.