Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 zacht sesambroodje
- 1 beef burger
- 25 g sla
- 2 plakjes tomaat
- 3 plakken bacon
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de plakken bacon tot deze krokant is en leg deze op een stukje keukenpapier.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd het zachte sesambroodje open en beleg deze met sla, tomaat en Smokey BBQ.
- Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daarop de bacon.
- Maak de burger af met de Smokey BBQ en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.