Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 brioche bol
- 1 beef burger
- 25 g sla
- 2 plakjes tomaat
- 2 plakken (kant-en-klare) gepofte paprika)
- 10 uienringen
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Als je verse paprika's hebt en zelf wilt poppen: verwarmd de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat even af koelen en verwijder daarna de folie. Ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Gepofte paprika is ook kant-en-klaar verkrijgbaar.
- Bak ondertussen de uienringen bruin. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd de brioche bol open en beleg deze met sla, tomaat, de helft van de
uienringen, 1 plak gepofte paprika en Smokey Hot Cocktail. - Leg vervolgens de hamburger op het broodje en daarna de rest van de uienringen en de andere plak gepofte paprika.
- Maak de burger af met Smokey Hot Cocktail en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.