Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 sesambol
- 1 beef burger
- 25 g sla (rucola)
- 1 plak vleestomaat
- 3 plakken augurk
- 5 rode uienringen
- 2 plakken bacon
- 1 plak cheddar of Tasty Cheddar Style
- 40 ml Remia Smokey BBQ Sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snij de tomaat in plakjes en de rode ui in ringen.
- Bak ondertussen de beef burger in 6 tot 8 minuten gaar en de bacon krokant. Draai de burger regelmatig om. Leg op het laatste een plak cheddar op de burger en bedek deze met de hamburger cloche voor een mooi smeltresultaat.
- Snijd de sesambol open en smeer beide binnenzijden in met de Smokey BBQ Sauce.
- Beleg de onderkant van het broodje met sla en de vleestomaat. Haal de burger met de gesmolten cheddar uit de pan en leg deze erop.
- Garneer de burger met de bacon, de augurk en rode uienringen. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.