Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 sesam kaiserbroodje
- 1 beef burger
- 25 g gemengde sla
- 10 uienringen
- 25 g taugé
- 4 ringen rode peper (zonder zaadjes)
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd het kaiserbroodje open en besmeer deze met de Smokey BBQ. Bak de uien rustig goud bruin.
- Beleg het broodje eerst met sla, taugé en een paar rode peper ringen.
- Leg vervolgens de hamburger op het broodje.
- Maak de burger af met de gebakken uien en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.