China Town Burger

Door de rode peper een tikkie spicy en het knapperige van de taugé i.c.m. de Smokey BBQ sauce maken deze burger helemaal af.

R003.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 sesam kaiserbroodje
  • 1 beef burger
  • 25 g gemengde sla
  • 10 uienringen
  • 25 g taugé
  • 4 ringen rode peper (zonder zaadjes)
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Snijd het kaiserbroodje open en besmeer deze met de Smokey BBQ. Bak de uien rustig goud bruin.
  4. Beleg het broodje eerst met sla, taugé en een paar rode peper ringen.
  5. Leg vervolgens de hamburger op het broodje.
  6. Maak de burger af met de gebakken uien en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.