Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 1 brioche burgerbroodje
- 1 verse runderburger
- 6 rode uiringen
- 6 dunne plakjes komkommer
- Scheutje citroensap
- 2 blaadjes lollo bionda (groene krulsla)
- 3 plakjes tomaat
- 2 el Gouda’s Glorie Original Burger sauce
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Bak het burgerbroodje af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
- Marineer de uiringen en de plakjes komkommer kort in het citroensap en kruid lichtjes met zout en peper.
- Bak of grill de runderburger mooi bruin op de bakplaat of in de pan tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper.
- Snijd het broodje doormidden, smeer rijkelijk in met de burgersaus en leg er de grof geplukte krulsla en de helft van de uiringen op.
- Beleg met plakjes tomaat en leg er de burger op.
- Beleg met de plakjes komkommer en de rest van de rode ui.
- Leg er tenslotte het kapje van het broodje op.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Original Burger Sauce | Tube 850ml
Gouda’s Glorie Original Burger Sauce is een échte hamburgersaus met een stevige bite. Rijk gevuld met knapperige stukjes ui en augurk. Bereid met vrije uitloop eieren, glutenvrij en vegetarisch. Verpakt in 850ml tube.