Crispy Mexican Chicken Burger

Een heerlijk broodje krokante kip met een Mexicaans karakter. Bereid met tomaat, maïs, rode ui en de Gouda's Glorie Mexican Salsa.

Ingrediënten:

Voor 1 Burger 

  • 1 crispy chicken burger*
  • 1 hamburgerbroodje
  • ½ tomaat
  • 2 el maïskorrels
  • 2 blaadjes krulsla
  • 3 rode uiringen
  • 2 el Gouda’s Glorie Mexican Salsa  

*Ook lekker met een vegetarische kipburger

Instructies:

Bereidingswijze

  1. Snijd de zaadlijsten van de tomaat eruit, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng met de maïskorrels. Maak lichtjes aan met een beetje van de Mexican Salsa.
  2. Bak de burger krokant in de friteuse en laat uitlekken.
  3. Snijd het broodje doormidden en rooster kort op het kruim op de bakplaat.
  4. Smeer de onderkant van het broodje rijkelijk in met de Mexican Salsa en leg er de burger op.
  5. Leg er de slablaadjes op en top rijkelijk met de tomaat en maïs.
  6. Top met de uiringen en leg er tenslotte het kapje op.   
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.