Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 4 plakjes tomaat
- 4 komkommer
- 1 briochebroodje
- 1 runderburger
- 1 handje rucola
- 3 plakjes crispy bacon
- 2 plakjes cheddar
- 2 el gekarameliseerde rode ui
- scheutje Remia MultiCuisine
- versgemalen peper
- zout
- 1,5 el Crushed Pepper Mayonaise
Instructies:
- Snijd het briochebroodje doormidden en toast beide helften goudbruin in een droge pan.
- Verhit een scheutje MultiCuisine in een pan.
- Breng de runderburger op smaak met zout en peper en bak deze aan beide kanten goudbruin.
- Leg de plakjes cheddar op de burger en laat ze smelten.
- Smeer de onderkant van het broodje in met 0.5 el Crushed Pepper Mayonaise.
- Leg daarop de rucola, gevolgd door de plakjes komkommer en tomaat.
- Plaats de burger met gesmolten cheddar erop. Smeer de burger licht in met de resterende 1,5 el Crushed Pepepr Mayonaise.
- Verdeel de gekarameliseerde rode ui en de crispy bacon over de burger.
- Leg er ten slotte het kapje op.