Crushed Pepper Burger

Een heerlijk broodje hamburger met Legendary Crushed Pepper Mayonaise. 

Tip! Ook lekker met vegan burger. 

Ingrediënten:

Voor 1 burger

  • 4 plakjes tomaat
  • 4 komkommer
  • 1 briochebroodje
  • 1 runderburger 
  • 1 handje rucola 
  • 3 plakjes crispy bacon 
  • 2 plakjes cheddar 
  • 2 el gekarameliseerde rode ui 
  • scheutje Remia MultiCuisine
  • versgemalen peper
  • zout
  • 1,5 el Crushed Pepper Mayonaise    

Instructies:

  1. Snijd het briochebroodje doormidden en toast beide helften goudbruin in een droge pan.
  2. Verhit een scheutje MultiCuisine in een pan.
  3. Breng de runderburger op smaak met zout en peper en bak deze aan beide kanten goudbruin.
  4. Leg de plakjes cheddar op de burger en laat ze smelten.
  5. Smeer de onderkant van het broodje in met 0.5 el Crushed Pepper Mayonaise.
  6. Leg daarop de rucola, gevolgd door de plakjes komkommer en tomaat.
  7. Plaats de burger met gesmolten cheddar erop. Smeer de burger licht in met de resterende 1,5 el Crushed Pepepr Mayonaise.
  8. Verdeel de gekarameliseerde rode ui en de crispy bacon over de burger.
  9. Leg er ten slotte het kapje op.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Naar de beurspagina

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.