Ingrediënten:
- Hamburgerbroodje (liefst brioche)
- Azijn
- Cheddar kaas
- Suiker
- Hamburger
- Bacon (ontbijtspek)
- Krokante uitjes
- Sla
- Tomaat
- Augurk
- Rode Uien
- Remia Blazing Luke Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Zet een steelpan op met 1 kop suiker en 1 kop azijn en brengt dit aan de kook.
- Snijd de rode ui in dunne ringen en leg deze in een kom. Gooi hierop het kokende zoet-zuur mengsel en zet weg en laat afkoelen. (Je kunt dit ook prima een dag van te voor maken).
- Snijd de tomaat in mooie plakjes en was de sla.
- Zet een koekenpan op middelhoog vuur, snijd het hamburger broodje doormidden en toast deze in een droge pan (kan met een klontje boter) aan beide kanten.
- Zet de koekenpan terug op het vuur en bak de hamburgers via de instructie van de verpakking.
- Voeg halverwege de bacon toe en bak dit mee tot die mooi krokant is. Leg op het laatst de kaas op de Burger en laat deze smelten.
- In de tussentijd kun je de burgers opbouwen op het brood.
- Doe aan beide kanten van het broodje royaal de Smokey Hot Cocktail sauce.
- Leg op de bovenkant van het broodje een flink hand krokante uitjes en daarop de uitgelekte zoet zure rode ui.
- Op de onderkant van het broodje leg je de sla en plakjes tomaat en daarop de augurk. Leg de burger op de onderkant van het broodje, doe de deksel er voorzichtig op en eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.