Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 4 plakjes tomaat
- 4 plakjes komkommer
- 1 briochebroodje
- 1 runderburger
- 1 handje gemengde sla
- ½ portie rundercarpaccio
- 1 el Parmezaanse kaas flakes
- 1,5 el Green Pesto Mayonaise
- 1 tl ringetjes bosui
- Scheutje azijn
- Scheutje olie
- Versgemalen peper
- Zout
Instructies:
- Marineer de tomaten- en de komkommerplakjes kort met een snufje zout en enkele druppels azijn.
- Bak het brood af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Bak of grill de runderburger mooi bruin op de bakplaat of in de pan tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper. Leg er het broodje bij en laat kort mee roosteren op het kruim.
- Smeer een dun laagje van de pestomayonaise op de onderkant van het broodje en leg er de sla luchtig op.
- Leg er dakpansgewijs de uitgelekte tomaat en komkommer op en leg daar de burger met de carpaccio op.
- Spuit er de rest van de pestomayonaise op en bestrooi met de kaasflakes en de bosui. Dek af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.