Happy Hamburger Day burger

Speciaal voor International Hamburger Day ontwikkelde Robbert Jan de Veen deze heerlijke burger met Smokey BBQ sauce!

117800002623-Remia International Hamburger Day_Linkedin_Facebook.jpg

Ingrediënten:

Instructies:

  1. Verwarm de pulled pork met de helft van de Smokey BBQ Sauce in een pan en houd dit warm.
  2. Bak ondertussen de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar en laat de plak Cheddar of Tasty Cheddar Style hier de laatste minuut op smelten.
  3. Frituur de Beer Battered Onion rings gedurende 3 minuten.
  4. Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ Sauce.
  5. Beleg de onderkant met coleslaw en leg hier de burger op.
  6. Garneer de burger af met de pulled pork, gefrituurde uienringen en wat extra Smokey BBQ Sauce.
  7. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.