Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 1 briochebroodje
- 1 krokante kipburger
- 2 el coleslaw
- 1 hardgekookt ei
- 2 blaadjes kropsla
- 3 rode uiringen
- 1,5 el Gouda’s Glorie Original Burger Sauce
Instructies:
- Bak het brood af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Frituur de kipburger in de friteuse en laat goed uitlekken.
- Leg de blaadjes kropsla op de onderste helft van het broodje en dresseer er de coleslaw op.
- Leg er de krokante kipburger op.
- Snijd het gekookte ei in plakjes met behulp van een eiersnijder en leg dakpansgewijs op de burger.
- Leg er de uiringen op, schep er de Original Burger Sauce op en dek af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Original Burger Sauce | Tube 850ml
Gouda’s Glorie Original Burger Sauce is een échte hamburgersaus met een stevige bite. Rijk gevuld met knapperige stukjes ui en augurk. Bereid met vrije uitloop eieren, glutenvrij en vegetarisch. Verpakt in 850ml tube.