Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 brioche bol
- 1 beef burger
- 25 g gemengde sla
- 250 g kidney bonen
- 1 gesneden ui
- 1 gesnipperde knoflookteen
- 3 ringen jalapeno peper
- 1/2 theelepel cayennepeper
- eetlepel Remia Burger Relish
- 40 ml Remia American Garlic sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Meng de kidney bonen met de ui, gesnipperde knoflook, de cayennepeper en Burger Relish in een pannetje en bak 5 minuten tot een chili stoof. Voeg eventueel een beetje water toe voor de juiste dikte.
- Snijd de brioche bol open en besmeer met de American Garlic.
- Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje.
- Garneer de burger af met een flinke lepel chili sin carne, de jalapeno peper en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML
Remia Wild Bill American Garlic is een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Burger & Grill Burger Relish | Tube 800 ML
De Remia Tucker Joe Burger Relish is een zoetzure frisse saus die elke burger versiert; rijk gevuld met tomaat, mosterdzaad, ui en augurk, álle ingrediënten voor een smaakvolle hamburger. Lactosevrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.