Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 café burger bun met SKYR
- 1 beef burger
- 100 g pulled beef
- 25 g sla
- 25 g rode coleslaw
- 5 uienringen
- 3 plakken augurk
- 3 plakken bacon
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
- Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ.
- Beleg de onderkant met sla, rode coleslaw en augurk en leg hier de burger op.
- Garneer de burger af met de plakken krokante bacon, pulled beef en gebakken uienringen.
- Leg het kapje op het broodje en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.