Pulled Beef Burger

Pulled beef, aangemaakt met Smokey BBQ sauce op een malse burger en een onderscheidend broodje. De knapperige augurk en bacon maken het helemaal af!

R017.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 café burger bun met SKYR
  • 1 beef burger
  • 100 g pulled beef
  • 25 g sla
  • 25 g rode coleslaw
  • 5 uienringen
  • 3 plakken augurk
  • 3 plakken bacon
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.
  3. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  4. Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ.
  5. Beleg de onderkant met sla, rode coleslaw en augurk en leg hier de burger op.
  6. Garneer de burger af met de plakken krokante bacon, pulled beef en gebakken uienringen.
  7. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.