Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 briochebroodje met sesamzaad
- 1 runderhamburger
- 1 plak cheddarkaas of Tasty Cheddar Style
- 1/2 tomaat
- 1/4 rode ui
- 25 g ijsbergsla
- 40 ml Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de runderhamburger in zes tot acht minuten gaar.
- Snijd het briochebroodje doormidden en smeer aan beide kanten wat Samuraisaus.
- Beleg het broodje met de sla, plakken tomaat en uienringen.
- Leg de burger op het broodje en bedek met een plak cheddarkaas.
- Maak het broodje af met een extra toef Samuraisaus.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.