Ingrediënten:
voor 1 burger:
- 1 burgerbroodje met sesam
- 1 verse runderburger
- 50 g gesneden witte kool
- 1 tl gesneden bieslook
- 1 tl gesneden peterselie
- 6 plakjes komkommer
- sap en rasp van 1 limoen
- scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout
- 2 flinke el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Bak het burgerbroodje af in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de burger aan beide kanten mooi bruin en tot de gewenste gaarheid op de bakplaat of in een anti-aanbakpan. Kruid rijkelijk met versgemalen peper en een snufje zout.
- Maak ondertussen de witte kool aan met een beetje Red Hot Samurai Sauce, bieslook en de peterselie.
- Maak de plakjes komkommer lichtjes aan met limoensap en -rasp.
- Snijd het broodje doormidden, smeer de onderste helft in met een beetje Red Hot Samurai Sauce en schep er de coleslaw op.
- Leg er de gebakken burger op en dek af met de plakjes komkommer.
- Top af met Red Hot Samurai Sauce en dek tenslotte af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce nieuw| Tube 850ml
Romige mayonaise met pittige pepers.