Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 brioche bol
- 1 beef burger
- 25 g sla (rucola)
- 5 uienringen
- 1 plak vleestomaat
- 3 plakken augurk
- 3 plakken cervelaat
- 40 ml Remia Smokey BBQ Sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de uien gedurende vijf minuten op middelmatig vuur op de bakplaat.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd de brioche bol open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ Sauce. Beleg de onderkant met sla en tomaat en leg hier de burger op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.