Spicy Burger

Avocado; helemaal trending en een uitstekende verrijking voor een burger. In deze Spicy burger komt het zachte van de avocado perfect samen met het pittige van jalapeño en Smokey Hot Cocktail sauce.

R011.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktailsaus.
  4. Beleg het broodje eerst met sla, een paar ringen jalapenopeper en een paar blaadjes koriander.
  5. Leg vervolgens de hamburger op het broodje.
  6. Maak de burger af met de plakjes avocado, wat korianderblaadjes, Smokey Hot Cocktailsaus en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.