Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 maisbol
- 1 beef burger
- 25 g gemengde sla
- 6 plakjes avocado
- 3 ringen jalapeno peper
- Koriander
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktailsaus.
- Beleg het broodje eerst met sla, een paar ringen jalapenopeper en een paar blaadjes koriander.
- Leg vervolgens de hamburger op het broodje.
- Maak de burger af met de plakjes avocado, wat korianderblaadjes, Smokey Hot Cocktailsaus en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.