Tears & Fears Burger

Natuurlijk mogen uien niet ontbreken op de perfecte burger. Door je uien even te frituren creëer je een knapperige bite. Simpel, maar onderscheidend!

R012.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Frituur de grofgesneden uienringen goud-bruin en leg even op keukenpapier.
  4. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktail.
  5. Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje.
  6. Maak de burger af met de gefrituurde uien en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.