Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 maisbol
- 1 beef burger
- 25 g gemengde sla
- 10 verse uienringen
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Frituur de grofgesneden uienringen goud-bruin en leg even op keukenpapier.
- Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktail.
- Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje.
- Maak de burger af met de gefrituurde uien en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.