Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 maisbol
- 1 beef burger
- 100 g gegaarde varkensschouder
- 25 g gemengde sla
- 5 plakjes augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).
- Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey BBQ saus.
- Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk.
- Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.