Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 rustieke broodjes
- 2 maisburgers
- 2 bietenburgers
- 2 bonenburgers
- 75 g rucola
- 75 g rode coleslaw
- 30 g pijnboompitjes
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
- 40 ml Remia American Garlic sauce
- 40 ml Remia Burger Relish
Instructies:
- Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Bak intussen de burgers om en om in 7 minuten mooi krokant.
- Snijd de broodjes open. Besmeer er een met Smokey Hot Cocktail, een met American Garlic en een met Burger Relish. Beleg de onderkanten met rucola en rode coleslaw.
- Plaats de maisburgers op het broodje met Smokey Hot Cocktail, de bietenburgers op het broodje met American Garlic en de bonenburgers op het broodje met de Burger Relish.
- Garneer de burgers met pijnboompitjes en wat extra saus.
- Plaats het kapje op de broodjes en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML
Remia Wild Bill American Garlic is een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Burger & Grill Burger Relish | Tube 800 ML
De Remia Tucker Joe Burger Relish is een zoetzure frisse saus die elke burger versiert; rijk gevuld met tomaat, mosterdzaad, ui en augurk, álle ingrediënten voor een smaakvolle hamburger. Lactosevrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.