Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 50 gram gesneden rode kool
- 1tl mayonaise
- ½ tl fijngesneden peterselie
- 1 briochebroodje
- 1 krokante visburger
- ¼ avocado
- 2 el fijngesneden ijsbergsla
- 1 tl ringetjes bosui
- 1,5 el Vigorous Lee Sauce
Instructies:
- Maak de rode kool aan met de mayonaise en de peterselie en verfris eventueel met een beetje limoensap.
- Bak het brood af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Frituur de visburger in de friteuse en laat goed uitlekken.
- Smeer de onderkant van het broodje lichtjes in met de Vigorous Lee Sauce en verdeel er de gesneden ijsbergsla over.
- Top met de aangemaakte rode kool en leg er de krokante visburger op.
- Snijd de avocado in plakjes, leg op de burger en bestrooi met de bosui.
- Lepel er de rest van de Vigorous Lee Sauce overheen en dek af met het broodkapje.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Vigorous Lee Korean BBQ | Tube 800ml
Remia Vigorous Lee is een stevige Korean BBQ saus met unieke kruiding van o.a. steranijs, gemberwortel, sushi-azijn en een bite van mosterdzaad.