Ingrediënten:
Voor 1 portie
- 300 g steakhouse fries
- 1 runderburger
- ¼ tomaat
- 1 stengel bosui
- 1 grote augurk
- ¼ rode ui
- 2 el Gouda’s Glorie Original Burger sauce
Instructies:
- Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de augurk in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes.
- Maak de rode ui schoon en snijd in zeer dunne ringen.
- Frituur de frites, laat goed uitlekken en kruid met een snufje zout.
- Snijd de burger in reepjes en frituur krokant. Laat goed uitlekken.
- Dresseer de gebakken frites in een diep bord of een bakje en leg er de reepjes krokante hamburger op.
- Verdeel er de rode ui, blokjes tomaat, ringetjes bosui en plakjes augurk over.
- Lepel (of spuit) er tenslotte dotjes van de burgersaus op.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Original Burger Sauce | Tube 850ml
Gouda’s Glorie Original Burger Sauce is een échte hamburgersaus met een stevige bite. Rijk gevuld met knapperige stukjes ui en augurk. Bereid met vrije uitloop eieren, glutenvrij en vegetarisch. Verpakt in 850ml tube.