Ingrediënten:
Voor 1 portie
- 300 g steakhouse fries
- 1 runderburger
- ¼ tomaat
- 1 stengel bosui
- 1 grote augurk
- ¼ rode ui
- 2 el Gouda’s Glorie Original Burger sauce
Instructies:
- Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de augurk in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes.
- Maak de rode ui schoon en snijd in zeer dunne ringen.
- Frituur de frites, laat goed uitlekken en kruid met een snufje zout.
- Snijd de burger in reepjes en frituur krokant. Laat goed uitlekken.
- Dresseer de gebakken frites in een diep bord of een bakje en leg er de reepjes krokante hamburger op.
- Verdeel er de rode ui, blokjes tomaat, ringetjes bosui en plakjes augurk over.
- Lepel (of spuit) er tenslotte dotjes van de burgersaus op.
Gebruikte producten in dit recept
Vernieuwd
Gouda's Glorie Original Burger Sauce nieuw | Tube 850ml
Romige burgersaus met ui en augurk.