Ingrediënten:
- 200 gram frites
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 6 bolletjes mini-mozzarella
- 2 el zongedroogde tomaten
- 1 tl geroosterde pijnboompitjes
- 6 plakjes geschaafde Parmezaanse kaas
- enkele blaadjes rucola
- 60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 185 graden met de grillstand aan.
- Bak de frites af en laat goed uitlekken. Geef er een snufje zout en de Italiaanse kruiden overheen.
- Leg de frites in een bakje of schaaltje en verdeel er de mini-mozzarella over. Plaats deze in de oven en laat 5 minuten gratineren.
- Neem uit de oven en verdeel er de gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes over.
- Top af met mooie dotjes Green Pesto Mayonnaise.
- Garneer tenslotte met de geschaafde Parmezaanse kaas en de rucola.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.