Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 portie frites
- 100 gram saté op stokjes
- 1 ei
- 15 gram bladspinazie
- 12,5 gram atjar
- 1 augurk
- 3 takjes bieslook
- 10 gram pinda's
- 10 gram gefrituurde uitjes
- 75 gram Remia Satésaus
Instructies:
- Bak de satéstokjes in 8 minuten op de bakplaat gaar of gaar ze in de oven op 180°C.
- Snijd de augurk in fijne reepjes.
- Hak de pinda's grof of druk deze met je handen stuk.
- Frituur de frites in 5 minuten mooi krokant en goudbruin en leg deze in een kraft bakje.
- Bak een eitje op de bakplaat.
- Verdeel de atjar, bladspinazie en augurk over de frites. Plaats het gebakken eitje aan de zijkant op de frites. Leg de satéstokjes over de frites heen en garneer de satésaus hierover.
- Garneer het geheel af met de gefrituurde uitjes, bieslook en pinda's.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.