Ingrediënten:
- 300 g frites
- 2 st. chicken strips
- 1 bosui
- ½ gegrilde rode paprika
- ½ gegrilde gele paprika
- 5 ringetjes ingemaakte jalapeno pepers
- 2 el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Snijd de bosui in ringetjes en de paprika’s in stukjes.
- Frituur de frites en de chicken strips afzonderlijk van elkaar, laat goed uitlekken en strooi wat zout over de frites.
- Snijd de gebakken chicken strips in plakjes.
- Leg de gebakken frites in een diep bord of een bakje.
- Verdeel er de paprikastukjes en de chicken strips over en beleg met de ingemaakte jalapeno ringetjes.
- Top af met dotjes Red Hot Samurai Sauce en de gesneden bosui.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce nieuw| Tube 850ml
Romige mayonaise met pittige pepers.