Ingrediënten:
Voor 1 hotdog
- 1 hotdog bun
- 1 grote hotdog
- 25 g gesneden ijsbergsla
- 2 plakjes streaky bacon
- ¼ zoete ui
- Scheutje zonnebloemolie
- 1/2 stengel bosui
- 2 el Burger & Grill American Ketchup
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bak de hotdog bun af volgende aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de zoete ui in ringen en fruit deze in de pan of op de bakplaat in een druppeltje zonnebloemolie tot ze mooi zacht zijn geworden en lichtjes zijn gekaramelliseerd.
- Bak ondertussen de hotdog rondom mooi goudbruin op de bakplaat of in een anti-aanbakpan. Bak de streaky bacon kort aan beide kanten op de bakplaat of in de pan.
- Snijd de hotdog bun aan de bovenkant in met een kartelmes en vouw het broodje iets op.
- Smeer aan de binnenkant lichtjes met de American Ketchup en verdeel er de gesneden ijsbergsla over.
- Snijd de streaky bacon in stukjes en snijd de ijsbergsla in schuine ringen.
- Leg de hotdog in het broodje en top met de gesmoorde ui, de bosui en stukjes streaky bacon.
- Lepel er tenslotte dotjes American Ketchup op.