Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hot dog bun
- 1 hot dog
- 75 g pulled beef
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 3 plakken bacon
- 5 plakjes augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant en verwarm de hotdog.
- Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
- Beleg het broodje met sla, rode coleslaw, augurk en bacon.
- Plaats de hot dog worst er tussen en doe er een flinke lepel pulled beef op.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.