Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hot dog bun
- 1 hot dog
- 25 g little gem en rode sla
- 2 plakken gegrilde paprika
- 2 plakjes tomaat
- 10 g tuinkers
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Als je verse paprika's hebt en zelf wilt poppen: verwamd de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat even af koelen en verwijder daarna de folie. Ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Gepofte paprika is ook kant-en-klaar verkrijgbaar.
- Snijd de little gem en rode sla fijn en verwarm de hotdog.
- Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.
- Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.