Blazing Luke's Dog

Deze hotdog is niet alleen een kleurrijk geheel maar ook een absolute topper qua smaak! Gegrilde paprika, sla, tomaat, tuinkers en een pittige finishing touch van Smokey Hot Cocktail sauce.

R016.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Als je verse paprika's hebt en zelf wilt poppen: verwamd de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat even af koelen en verwijder daarna de folie. Ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Gepofte paprika is ook kant-en-klaar verkrijgbaar.
  3. Snijd de little gem en rode sla fijn en verwarm de hotdog.
  4. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.
  5. Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers.
  6. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.