Smokey Sauce Dog

Deze hotdog is een klassieker, maar wel met een twist van Smokey BBQ saus. Heerlijk met zuurkool, spekjes en ui voor een ware smaaksensatie. 

Remia hotdog broodje Brewing Brad saus op plank

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 hotdog bun
  • 1 hotdog
  • 80 g zuurkool
  • 1 el gebakken spekjes
  • 10 uienringen
  • 1 tl Remia Franse Mosterd
  • 1 tl gehakte peterselie
  • een paar takjes tuinkers
  • 40 ml Remia Smokey BBQ Sauce

Instructies:

  1. Bak de spekjes samen met de uienringen krokant en laat op een zeefje uitlekken. Knijp de zuurkool uit zodat je het meeste vocht kwijt bent en meng de zuurkool, ui en spekjes door elkaar.
  2. Bak de hotdog enkele minuten op de bakplaat.
  3. Maak bovenaan een insnede in de hotdog bun en bestrijk de binnenkant met de mosterd, de helft van de mix van zuurkool, ui en spekjes en de hotdog.
  4. Garneer de hotdog met de Smokey BBQ Sauce, de resterende mix van zuurkool, ui en spekjes, peterselie en tuinkers.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.