Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hotdog bun
- 1 hotdog
- 80 g zuurkool
- 1 el gebakken spekjes
- 10 uienringen
- 1 tl Remia Franse Mosterd
- 1 tl gehakte peterselie
- een paar takjes tuinkers
- 40 ml Remia Smokey BBQ Sauce
Instructies:
- Bak de spekjes samen met de uienringen krokant en laat op een zeefje uitlekken. Knijp de zuurkool uit zodat je het meeste vocht kwijt bent en meng de zuurkool, ui en spekjes door elkaar.
- Bak de hotdog enkele minuten op de bakplaat.
- Maak bovenaan een insnede in de hotdog bun en bestrijk de binnenkant met de mosterd, de helft van de mix van zuurkool, ui en spekjes en de hotdog.
- Garneer de hotdog met de Smokey BBQ Sauce, de resterende mix van zuurkool, ui en spekjes, peterselie en tuinkers.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.