Rolling Ross' Dog

Geef je hotdog een Mexicaans tintje met dit makkelijke recept. Bijkomend voordeel: de kleurencombinatie van tomaat, nacho's, avocado en Creamy Bacon Style maken de hotdog nóg aantrekkelijker!


R159.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Schil de avocado en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaat vervolgens ook in blokjes.
  2. Bak de hot dog worst op een bakplaat om en om tot deze een mooi kleurtje heeft. Bak tegelijkertijd de bacon krokant en leg deze op een stukje keukenpapier.
  3. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer beide binnenzijden met de Creamy Bacon Style.
  4. Beleg het broodje met de avocado- en tomatenblokjes en plaats de hot dog worst ertussen. Garneer het geheel af met geraspte kaas, bacon, Creamy Bacon Style en tenslotte wat nacho crumbles. Serveer direct.

Tip: Vervang de avocado door guacamole voor nog meer gemak.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Creamy Bacon Style | Tube 800 ML

De Remia Rolling Ross Creamy Bacon Style is een romige saus met de heerlijke smaak van bacon en ui. Een perfecte verrijking van hotdogs en hamburgers. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.