Ingrediënten:
- 4 porties Gamba Carpaccio
- 4 bagels
- 6 el Garlic Sriracha Mayonnaise
- 50 gram veldsla
- 1 stengel bosui
- 2 tl geroosterd sesamzaad
- enkele topjes borage cress
- zout
- versgemalen peper
Instructies:
- Bak de bagels volgens de instructies op de verpakking af in de voorverwarmde oven.
- Snijd de bagels in de lengte doormidden en rooster eventueel nog kort.
- Smeer de bodem lichtjes in met de Garlic Sriracha Mayonnaise en verdeel er de veldsla overheen.
- Leg er de carpaccio op en verwijder de folie. Kruid met zout en peper.
- Rooster de carpaccio met behulp van een (creme brulee) brandertje tot deze lichtjes begint te kleuren.
- Schep de rest van de mayonaise in een spuitzakje en trek mooie strepen over de carpaccio.
- Snijd de bosui in dunne ringetjes en bestrooi er de carpaccio mee.
- Garneer tenslotte met het geroosterd sesamzaad en de cress en leg er het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.