Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 2 dikke sneeën Molenaarsbrood wit
- 40 g krulsla
- 3 plakken bacon
- 4 plakken tomaat
- 4 schijven komkommer
- 1/2 gekookt ei
- 60 ml DeVlaendere Andalouse saus
Instructies:
- Bak het molenaarsbrood gedurende 15 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het brood geruime tijd afkoelen.
- Snijd twee dikee sneeën van het molenaarsbrood af. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.
- Smeer beide sneeën aan een zijde in met DeVlaendere Andalouse saus. Beleg een snee vervolgens over de gehele lengte met krulsla. Leg om en om de plakken tomaat. komkommer en ei op het broodje en sluit af met de plakken bacon.
- Top het geheel af met Andalouse saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Andalousesaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Andalousesaus | Tube 1 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 1L tube.