Ingrediënten:
- 4 st. vegan briochebroodjes
- 2 porties Oesterzwam Carpaccio
- 5 el Like!Mayo Truffel
- ¼ rode ui
- 2 tl geroosterd sesamzaad
- 6 halfgedroogde tomaatjes
- 12 topjes shiso purper
- 2 tl fijngesneden bieslook
Instructies:
- Bak de briochebroodjes volgens de instructies op de verpakking af in de voorverwarmde oven.
- Snijd doormidden en roostere eventueel nog kort op het kruim.
- Smeer de onderkant van het broodje in met de Like!Mayo Truffel.
- Snijd de carpaccio doormidden en leg een halve carpaccio op het broodje.
- Garneer de carpaccio met kleine dotjes Like!Mayo Truffel.
- Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel samen met stukjes gedroogde tomaatjes, de bieslook, de cress en het sesamzaad over de carpaccio.
- Leg er tenslotte het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo Truffel | Tube 800 ML
Like!Mayo Truffel is een hartige mayo, vol van smaak, bereid met echte zwarte truffels. Een ei-vrije, vegan mayo waar iedereen van kan genieten. Volledig vrij van allergenen en 100% plantaardig. Verpakt in handzame 800ml tube.